Influencer Marijn Kuipers is benieuwd of dit doorzichtige Hunkemöller-setje haar goed staat…

Marijn Kuipers

Dat je tegenwoordig bekend kan worden zonder enige vorm van talent is inmiddels wel duidelijk. Kijk maar naar types als Rapper Sjors, Alex Soze of elke andere randdebiel die zichzelf online voor schut durft te zetten. Een andere manier om bekendheid te vergaren is het hebben van een leuk koppie en het gebruikmaken van twee pluspunten. Op Instagram zijn genoeg voorbeelden te vinden van dames die deze tactiek maar al te goed doorhebben.

Marijn Kuipers

Eén daarvan is de 22-jarige Marijn Kuipers. Deze geboren Friezin heeft ruim 300.000 volgers op Instagram en op TikTok zijn dat er nog een stukje meer. En dat komt echt niet alleen omdat ze zo nu en dan een foto deelt waarop ze een stuk pizza eet of een kopje koffie drinkt met haar vader. Dat komt natuurlijk vooral omdat Marijn ook wel weet hoe ze haar lichaam in moet zetten om aan meer volgers te komen.

Setje van Hunkemöller

Dat gezegd hebbende willen we jullie toch nog even ietsje beter kennis laten maken met Marijn. In samenwerking met Hunkemöller heeft ze een luchtig rood setje aangetrokken om te delen met haar volgers. De vraag is natuurlijk of we vinden dat het haar goed staat en of ze misschien vaker zo’n samenwerking met Hunkemöller aan moet gaan?

https://www.instagram.com/marijnkuipers/
https://www.instagram.com/marijnkuipers/
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties