Oud-topturnster Verona van de Leur deelt nog altijd gewaagde foto’s op social media

Verona van de Leur

Het is alweer 15 jaar geleden dat voormalig topturnster Verona van de Leur haar sportieve loopbaan beëindigde. In 2007 was ze de nog de allerbeste op de Meerkamp en werd ze gekroond tot Nederlands kampioen. Na het turnen begon de inmiddels 37-jarige van de Leur een carrière in de natuurfilm-industrie. Mede door haar bekendheid als turner bleek dat een groot succes te zijn.

Sportvrouw van het jaar

Inmiddels is de ‘Sportvrouw van het jaar 2002’ alweer een aantal jaartjes gestopt met het maken van 18+ content al bestaat haar OnlyFans-account nog wel. Een beetje goed zoeken op het internet levert je ook nog genoeg materiaal op mocht je daar benieuwd naar zijn. Zoek maar eens op YouTube op de woorden ‘Getting nasty with Ellen’ en je hebt een klein voorproefje te pakken.

Gewaagde outfits

Tegenwoordig deelt Verona no nu en dan nog wat foto’s van zichzelf in gewaagde outfits. Maar wie naar haar link in bio gaat ziet dat ze online nog genoeg andere manieren heeft gevonden om wat centjes bij te verdienen. Hieronder een aantal foto’s van haar Instagram-account:

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties