Bram Moskowicz op heterdaad betrapt in schoonmaakkast met bekende Nederlandse dame

Bram Moskowicz

In showbizz-land gaan al een aantal maanden de geruchten dat een presentator of presentatrice op heterdaad betrapt is op ‘je weet wel’ tijdens een feestje van Shownieuws. Tot vorige week was het nog gissen om wie het precies ging maar gelukkig is daar Yvonne Coldeweijer met het verlossende antwoord. Het blijkt om de bekende voormalig strafrechtadvocaat Bram Moskowicz te gaan. Shownieuws-presentatrice Airen Mylene vertelde hier eerder al wat over op Radio 538:

“Er is een werksituatie geweest. We hadden een feestje gehad, maar ik ben daar niet bij geweest en ik heb tóch ergens altijd een beetje FOMO. Dus ik wil gewoon weten: is er nog iets gebeurd op dat feestje? Dus ik op een gegeven moment een beetje gaan vragen en nu blijkt dus dat twee mensen het héél gezellig met elkaar hebben gehad. […] Het blijkt dus dat twee mensen een kast in zijn geweest en het gezellig hebben gehad daar, maar ze zijn betrapt.”

Bram Moskowicz op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer weet ons gelukkig meer te vertellen en schrijft op haar Instagram-stories van haar af: “OMG het is juicy, Ik weet inmiddels ook met wie. Het is geen redactrice maar een verslaggeefster. Gelukkig maar want de redactrices van Shownieuws zijn gemiddeld 20. Deze dame is al wat ouder en ze werkt ook aan zijn podcast ‘Recht in de ogen’. Het gebeurde vorig jaar tijdens het Talpa Zomerfeest. Ze zijn samen de schoonmaakkast ingedoken bij de studio’s van Radio 538. Bram komt dus nooit aan die kant, dus hij wist niet dat er die avond ook schoonmaaksters aan het werk waren, Schijnbaar zijn ze dus op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast. Bram heeft een relatie met advocaat Nienke Hoogervorst. Of zij hiervan op de hoogte is, betwijfel ik. Guess she is now…”

Bram Moskowicz
https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
Bram Moskowicz
https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
Bram Moskowicz
https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties