Geloof het of niet maar René le Blanc is vanaf nu de opvolger van André Hazes

René le Blanc
René le Blanc

André Hazes zette onlangs zijn oude schrijversteam, waarmee hij diverse successen behaalde, aan de kant om verder te gaan met een nieuw team. Naar verluidt zouden André en zijn voormalige liedjesschrijvers ook geen contact meer met elkaar hebben en met name heel erg boos zijn op de zoon van de grootste volkszanger die ons land ooit heeft gekend.

René le Blanc volgt André Hazes op

Over grote volkszangers gesproken. Uitgerekend René le Blanc is nu de artiest met wie het voormalig schrijversteam van André Hazes gaat samenwerken. Je kunt dus stellen dat René le Blanc de opvolger is van Dreetje. De man die ooit één hit scoorde met het nummer ‘If I Tell You’ hoopt ook qua aantal hits in de voetsporen te kunnen treden van zijn voorganger.

‘Gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt’

De Ik Geloof In Mij-ster laat zich ook uit over de situatie met André. “Gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. Dus ja, de keuze die André gemaakt heeft is zijn keuze geweest. En misschien heeft hij wel een hele goede keuze gemaakt. En ik gun hem ook het succes, maar ik ben wel heel blij dat die jongens nu vrij zijn voor mij.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties