Glennis Grace wordt als VIP behandeld tijdens uitvoeren taakstraf: ‘Zo anoniem mogelijk’

Glennis Grace

Bijna een jaar geleden is het alweer dat Glennis Grace samen met een knokploeg een Amsterdams filiaal van supermarktketen Jumbo overhoop haalde. Diverse medewerkers werden bedreigd of kregen klappen en dat allemaal omdat het zoontje van Glennis eerder op de dag een e-sigaret in de winkel had aangestoken. Iets waarop hij logischerwijs werd aangesproken en daar even later dus bij zijn moeder kwam uithuilen.

200 uur taakstraf voor Glennis Grace

Begin november van het vorige jaar werd Glenda veroordeeld tot 200 uur taakstraf en daarover zei ze zelf direct al niet in beroep tegen te gaan. Voorlopig heeft de zangeres haar taakstraf nog niet uitgevoerd maar lijkt het wel al duidelijk dat ze niet ergens in het openbaar aan het werk wordt gezet.

‘Zo anoniem mogelijk’

Jildert Stroosma van de reclassering laat in de Telegraaf weten dat hij niet weet wanneer Glennis aan haar taakstraf begint maar bevestigt wel dat dit zo anoniem mogelijk zal gebeuren: “Met bekende Nederlanders is het wel zo dat het gevoeligheden kan opleveren. En het hoeft geen extra straf te worden. We zullen een BN’er niet in een publiek park zetten om het groen daar te onderhouden.”

https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ton
Ton
1 jaar geleden

Wat een onzin , dus als
je bekend zou zijn hoef je niet door andere mensen gezien te worden als je straf krijgt !?