Gordon sleept ex-verloofde Gavin voor de rechter: ‘Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden’

Gordon Gavin rechter

Het is algemeen bekend dat Gordon en het liefdesleven niet bepaald de meest gelukkige combinatie is die er bestaat. Al dacht de inmiddels 55-jarige zanger daar afgelopen voorjaar nog heel anders over. Toen was hij nog helemaal in de wolken omdat zijn destijds kersverse Australische vriend Gavin Rozario hem gevaagd had om zich te verloven. Toch ging het ook deze keer weer mis en maakte de geboren Amsterdammer de breuk in mei van dit jaar wereldkundig. ‘Alleen maar tranen’, schreef hij daarbij. Het was het zoveelste pijnlijke liefdesverhaal in het leven van Gordon.

Voor de buitenwacht was niet direct duidelijk wat de reden van het verbreken van de liefdesrelatie tussen de twee was maar al snel deed Gavin zijn verhaal tegenover weekblad Privé. Daarin vertelde hij onder meer dat hij de enorme stemmingswisselingen van zijn verloofde niet langer aankon. Ook liet hij optekenen dat Gordon een enorme terugval in drugsgebruik zou hebben gehad.

‘Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden’

Gordon ontkende al snel alle aantijgingen maar laat nu via zijn management weten dat hij Gavin voor de rechter wil slepen in zijn geboorteland Australië. Op Instagram schreef hij enige tijd geleden: “Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met alcohol of drugs, maar met mijn diabetes waar ik je vaak voor heb gewaarschuwd”, schreef Gordon. En: “Hoe jij nu probeert mij in de media te vernietigen door je verhaal te verkopen en mij neer te zetten als een soort junkie zegt hopelijk meer over jou dan over mij. Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden en zo naïef was en me door jouw neppe woorden tot dit trieste einde heb laten leiden.”

Zijn management laat het volgende aan Shownieuws weten: “Er wordt met justitie in Australië gesproken en is er een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé WhatsApp-gesprekken en emailverkeer.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties