Kees van der Spek to the rescue: WhatsApp-oplichter keurig netjes aangepakt

Onlangs lieten we jullie nog een video zien van Alberto Stegeman die het niet zo heel erg leuk vond dat hij stiekem gefilmd werd vanuit een auto. Een beetje de omgekeerde wereld en we hebben eigenlijk geen flauw idee hoe dat filmpje is afgelopen. Maakt ook niet uit. We noemden Alberto Stegeman toen de AliExpress-versie van Kees van der Spek en dat is niet zonder reden.

Kees van der Spek to the rescue

In tegenstelling tot Alberto Stegeman is is Kees van der Spek namelijk wel een ultieme eindbaas en dat bewijst onderstaande video maar weer die momenteel viraal gaat op TikTok. Het is algemeen bekend dat ‘Cheese from the Bacon’ ervan houdt op oplichters aan te pakken. Niet alleen in landen als Nigeria en Malta maar ook gewoon in ons eigen landje.

WhatsApp-oplichter aangepakt

Zo schakelde iemand de hulp van Kees in nadat hij een verdacht WhatsAppje ontving met een Tikkie-link daarin verwerkt. In plaats van die 1550 euro betalen voor een cameralens kan je namelijk ook gewoon Kees om hulp vragen en de oplichter de stuipen op het lijf te jagen. Dat zien we Alberto dus mooi niet doen!

@baconflavour Cheese from the Bacon aka Kees van der Spek for president 🙌🏽 #fyp #voorjou #oplichtersinhetbuiteland #keesvanderspek ♬ Dolce Vita (Extended Version) – Ryan Paris

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties