Nikkie de Jager misdraagt zich tegen kinderen in eigen kinderprogramma: ‘Zijn teleurgesteld in haar’

Nikkie de Jager

De grootste influencer van Nederland? Dat is misschien wel letterlijk én figuurlijk Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials. Even wat cijfers over deze make-up koningin van Nederland en misschien wel héél de wereld: Ruim 14 miljoen abonnees op YouTube, meer dan 17 miljoen volgers op Instagram en ook op TikTok tikt ze bijna de 7 miljoen volgers aan. Wat een aantallen!

Make-up Cup

Sinds kort heeft Nikkie een eigen kinderprogramma op Zapp genaamd ‘Make-up Cup’ waarin ze opzoek gaat naar de nieuwe make-up artist van Nederland. Kinderen met onder andere een heftig pestverleden doen mee aan het programma en kijken vanzelfsprekend op tegen Nikkie. Volgens Juicechannel is de presentatrice van het programma echter alles behalve vriendelijk tegen de deelnemende kinderen.

Nikkie de Jager mag niet worden aangesproken

Naast dat ze altijd laat komt binnen kakken en na de opnames weer direct vertrekt mogen de kids ook niet met haar praten. Een bron vertelt aan Juicechannel dat de deelnemertjes stil moeten zijn als zij de studio binnenkomt, haar altijd moeten laten uitpraten en haar na de opnames ook niet mogen aanspreken, aanwijzen of op de foto mogen met haar. Wat een divagedrag!

https://www.instagram.com/juicechannel__/
https://www.instagram.com/juicechannel__/
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties