‘Ons Nicolleke’ uit Massa is Kassa live op TikTok betrapt op vreemdgaan met ene Mike

Nicol Kremers

Massa is Kassa en dat snappen ze ook bij SBS6. Want zolang het programma met hoofdrolspelers Peter Gillis en Nicol Kremers nog goed scoort op televisie zal de relatie tussen de twee nog altijd aan zijn. Intussen lijkt echter steeds duidelijker te worden dat Peter en Nicolleke al lang en breed uit elkaar zijn. Vriend van de show, RealityFBI onthulde gisteren al dat Nicol waarschijnlijk samen is met ene Mike uit het Zuid-Hollandse Schoonhoven.

Nicol Kremers zoenend gespot

Zo werd het tweetal al zoenend gespot en schijnt zij bij hem ergens op een luchtbedje te slapen. Dat is natuurlijk net wat anders dan vertoeven in een kasteel of een appartementje aan de Spaanse kust maar liefde maakt blind zeggen ze weleens. Dat Nicol samen zou zijn met deze Mike bleek gisteravond nog maar eens toen ze besloot om live te gaan op TikTok. De muur achter haar komt namelijk erg bekend voor…

Dezelfde muur

Een bron van RealityFBI herkende de kleur van de muur en zeker als we kijken naar beelden van zijn shop, wordt al snel duidelijk dat het inderdaad dezelfde muur moet zijn. In het gesprek op TikTok wordt al snel duidelijk dat er iemand naast haar staat maar wanneer een kijker vraagt wie dat is doet Nicol net of haar neus bloedt. Bekijk de beelden hieronder:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Nicol Kremers foto
https://www.instagram.com/reality_fbi/
https://www.instagram.com/reality_fbi/
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties