Video: Nicol Kremers en haar nieuwe vriend betrapt terwijl ze elkaars huigje aantikken

Nicol Kremers Mike Schoonhoven

Dankzij onze vrienden van het juicekanaal RealityFBI kwamen we er gisteren achter dat Nicol Kremers het momenteel heel erg gezellig heeft met ene Mike. Deze barbier uit het Zuid-Hollandse Schoonhoven heeft het qua centjes ongetwijfeld niet zo goed voor elkaar als Peter Gillis maar is waarschijnlijk in bepaalde andere dingen net iets beter…

Nicol Kremers zoent erop los

Nou goed, dat juicekanaal vroeg gisteren of er misschien meer mensen zijn die iets weten over de vermeende relatie tussen de twee. Je raadt het al, er kwam vandaag een hoop meer juice bij over Nicol Kremers en deze Mike. Zo zouden de twee slapen op een luchtbedje en zou Mike een illegale tattooshop hebben gerund in het verleden. Dat de twee het meer dan gezellig met elkaar hebben is overigens wel duidelijk. Zo zouden ze gisteravond al tongzoenend met elkaar zijn gespot.

Peter Gillis en Nicol Kremers uit elkaar

Een andere bron meldt dat Peter Gillis en Nicol Kremers zelfs al sinds september van het afgelopen jaar uit elkaar zouden zijn. De twee zoeken nog een geschikt moment om dit officieel kenbaar te maken maar moeten daar voorlopig mee wachten omdat de SBS6-serie Massa is Kassa nog op televisie te zien is.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

https://www.instagram.com/reality_fbi/
https://www.instagram.com/reality_fbi/
https://www.instagram.com/reality_fbi/
https://www.instagram.com/reality_fbi/
https://www.instagram.com/reality_fbi/
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties