Yvonne Coldeweijer maakt identiteit bekend van dame met wie André Hazes aan het daten is

Wanneer Yvonne Coldeweijer een YouTube-video upload weet je bijna zeker dat er nieuws over André Hazes en co. naar buiten komt. En dat is deze keer zeker niet anders. Nu ging er sindskort al een gerucht dat André Hazes het heel erg leuk zou hebben met een Spaanse dame maar Yvonne is erachter gekomen dat Dré en deze Andrea Pava elkaar al sinds 2019 kennen!

André Hazes werd verliefd in Marbella

In haar video legt Yvonne Coldeweijer uit hoe het precies in elkaar steekt: “In juli 2019 is zij André tegengekomen in Marbella en daar zijn ze helemaal verliefd geworden. Ik heb dus anderhalf uur met haar gepraat vorige week. Het is me allemaal duidelijk geworden. Zij kregen toen meteen een relatie, maar hij was toen nog met Monique.”

André Hazes voelde zich opgesloten door Monique Westenberg

Volgens deze rondborstige Spaanse dame zou André in deze tijd heel negatief hebben gepraat over Monique Westenberg. ‘De moeder van mijn kind is zo’n vreselijk iemand. Ze heeft alleen maar controle over mij de hele dag. Ik voel me helemaal opgesloten, kan geen kant op.’ En: ‘Als ik haar niet te vriend houd, mag ik mijn kind niet meer zien.’ “Dat heeft hij echt gezegd tegen haar”, aldus Yvonne Coldeweijer.

Hieronder wat foto’s van deze Andrea Pava:

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties