‘B&B Vol Liefde’-Jan ligt huilend in bed terwijl Marjan en haar mannen een feestje vieren

Jan B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde loopt het liefdesavontuur van Jan in Portugal nog niet bepaald op rolletjes. Terwijl zijn ‘prinsesje’ Marjan beneden een feestje heeft georganiseerd voor haar vrienden en zakelijke contacten ligt hij doodziek op bed. Waar Jan een langer verblijf in het zuiden van Portugal wel ziet zitten daar ziet Marjan hem vooral als een vriend.

Tegenover haar vriendinnen die op bezoek zijn laat ze weten dat ze Jan superlief vindt maar zich niet tot hem aangetrokken voelt. Haar vriendinnen laten weten dat Marjan maar beter eerlijk tegen Jan kan zijn maar dat vindt ze lastig. “Het is moeilijk, want ik merk dat die man het hier zo leuk vindt en mij zo leuk vindt.”

Het noodlot slaat toe bij Jan in B&B Vol Liefde

Maar nu zelfs de lieve Olof zijn intrek heeft genomen in de machinekamer van het zwembad is de maat voor Marjan vol. Net op het punt dat ze Jan wil vertellen dat hij beter naar huis toe kan gaan slaat echter het noodlot toe. Jan wordt plotseling helemaal niet lekker en trekt zich terug op zijn kamer. Huilend ligt hij in bed. “Ik had me er zo vreselijk op verheugd. Dat ons kleine prinsesje…” hij kan de zin niet afmaken. Hij wrijft in zijn waterige ogen. “Dat me dit nu overkomt… O, jongens.”

j

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties