Johan Derksen doet bekentenis aan tafel Vandaag Inside: ‘Ik heb weleens aan een anus gelikt’

Johan Derksen

Er zijn maar weinig televisieprogramma’s in Nederland waar zoveel over wordt nagepraat als Vandaag Inside. Niet alleen omdat ze dat zelf ook doen maar vooral omdat de mannen vaak onvoorbereid aan tafel komen zitten en er vrijwel geen script bij komt kijken. Presentator Wilfred Genee probeert iedere avond de show in goede banen te leiden maar als Johan Derksen dan ineens met een of ander kaars-verhaal op de proppen komt valt het moeilijk recht te breien.

Kwart van alle huisdieren slaapt in bed

Gisteravond was het overigens weer raak. In eerste instantie wordt er aan tafel besproken dat een kwart van alle Nederlandse huisdieren bij hun baasje in bed slaapt en dat dat eigenlijk best wel vies is. Volgens Wilfred Genee kunnen Amerikanen het niet geloven dat een kwart van de Nederlanders dit doet. ‘Dan kan je net zo goed je schoen afvegen aan je dekbed’.

‘Ik heb ook weleens aan een anus gelikt’

Tafelgast Hélène Hendriks gaat er nog even over door en zegt dat honden ook aan hun anus liggen en daardoor de poepbacterie verspreiden. Wanneer Johan Derksen hier op ingaat barst iedereen in de studio het uit van het lachen: ‘Nou moet ik zeggen dat ik ook weleens aan een anus gelikt heb!” Geniet mee van ruim 4 minuten ‘dirtytalk’ van een man van 74 jaar oud!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Steven
1 jaar geleden

Laat ik nou altijd hebben gedacht dat die bruine snor van het sigaren roken kwam!