Kijkers Massa is Kassa zijn piswoest op Mark Gillis vanwege mishandeling van hondje Coco

Hebben jullie gisteravond ook weer zo genoten van een nieuwe aflevering van Massa is Kassa op SBS6? Inclusief mensen die de aflevering op een later moment terug hebben gekeken hebben er toch weer ruim 1 miljoen mensen voor de buis gezeten. Zij zagen onder andere hoe Peter Gillis ongegeneerd een potje augurken zat weg te kanen aan de rand van een Tanzaniaans zwembad. Bovendien viel het meerdere kijkers op dat de meegereisde schoonmaakslaaf Mieke haard badpak verkeerd om had aangetrokken.

Mark Gillis met hondje Coco langs de McDrive

Ondertussen zijn zoontjes Mark en Ruud in Nederland samen met hondje Coco en het zal je niet verrassen dat Mark zijn werkbusje even langs de McDrive stuurde. Naast een ‘gezonde’ lunch voor de mannen zelf bestelden de twee ook 6 kipnuggets voor de Chihuahua. En buiten het feit dat je dan altijd hoopt dat je 7 kipnuggets aantreft in je bakje schijnt dat dus helemaal niet zo goed te zijn voor een hond. Op Twitter gaan de kijkers dan ook behoorlijk los op ‘Ons Ruud en ons Mark’.

‘Lekker vet net zoals Peter Gillis’

Op Twitter waren de reacties over de actie van met name Mark Gillis niet mals te noemen. Zo hoopt ene Peter dat Coco de hele auto vol schijt en laat iemand anders weten dat fastfood veel te zout is voor een hond. In een andere reactie lezen we hoe iemand het vetmesten van Coco vergelijkt met het eetgedrag van Peter Gillis zelf…

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ramona
Ramona
1 jaar geleden

Man man man hij geeft toch geen kip 20. Mijn honden eten naast hun brokken altijd met pot mee en vraag eens aan je dierenarts welke honden er ouder worden. De honden van nu of van toen. Laat die hond gewoon dat kipje eten man man man wat een gezeik om niks.