Nance compleet afgekraakt na vals optreden bij Jinek: ‘Wist niet dat m’n oren konden bloeden’

Nance bij Jinek

Ben jij opgegroeid in de jaren ’90? Dan verlang je zo nu en dan vast nog weleens terug naar die tijd zonder mobiele telefoons en internet. Maar ook de typische Happy Hardcore en Eurodance muziek uit die tijd brengt bij veel mensen die nu 30 jaar of ouder zijn mooie herinneringen terug naar boven. Eén van de artiesten die in die tijd zo nu en dan een hitje scoorde was voormalig Lingo-presentatrice Nance.

Take Me Away

Inmiddels is Nance 49 jaar oud en ligt de tijd van muzikaal succes alweer 30 jaar achter ons. Vanwege een of andere Netflix-documentaire over de jaren ’90 was ze uitgenodigd om bij Jinek één van haar oude hits ten gehore te brengen. Haar nummer ‘Take Me Away’ moet in 1993 waarschijnlijk toch nét iets beter hebben geklonken dan gisteravond in de studio bij Eva Jinek.

‘Wist niet dat m’n oren konden bloeden’

Op Twitter zijn de reacties over het optreden van Nance dan ook niet mals. Zo schrijft ene Sonja: “Wat een vreselijk slecht optreden van #Nance bij #JINEK Kan me niet voorstellen dat iemand naar een optreden van haar gaat.” Harrie doet er nog een schepje bovenop: “Sommige dingen kunnen beter een mooie herinnering blijven. Man man man, wat slecht! Wist niet dat m’n oren konden bloeden.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jean C
Jean C
1 jaar geleden

Lekker hoor Nance, wel netjes live gezongen…topper 😘!!