Monique Smit ontmaskert schrijver Kinderboekenweek: ‘De vingers strelen de huid…’

Monique Smit Kinderboekenweek

Mits jij vroeger de basisschool hebt afgemaakt weet je ongetwijfeld nog wel wat de Kinderboekenweek ongeveer inhoudt. Een week waarin het lezen van boeken wordt gestimuleerd. Voor de meeste kinderen een ware hel en voor sommige kinderen heerlijk. Het thema voor de Kinderboekenweek van 2023 werd onlangs aangekondigd en luidt als volgt: ‘Bij mij thuis’ en dat krijgt toch een vervelend nasmaakje na de onthullingen van Monique Smit.

Monique Smit zet vraagtekens bij schrijver Kinderboekenweek

Ene Pim Lammers is door de organisatie van de Kinderboekenweek gevraagd om een gedicht te schrijven bij dit thema. Echter blijkt deze Pim in het verleden nogal bijzondere teksten geschreven te hebben over een voetbaltrainer en één van zijn pupillen. Met bijzondere teksten bedoelen we seksueel getinte teksten en je maag keert waarschijnlijk drie keer om als je leest wat voor teksten hij dan ooit geschreven heeft.

‘Maakt van de zachte kneep een ritmisch bewegen’

Zo schreef hij ooit het volgende op in één van zijn boeken: ‘De trainer schrikt niet, trekt zijn hand ook niet terug maar maakt van de zachte kneep een ritmisch bewegen. Een warm gevoel trekt kruipend door Jaspers lichaam.’ Het verhaal gaat verder: ‘Een tweede vinger verdwijnt verkennend onder de onderbroekrand. De vingers strelen de huid onder de stof, langzaam voelen ze aan de paar haartjes op Jaspers onderbuik.’

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ajeetha
Ajeetha
1 jaar geleden

Nn

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Ajeetha